RowErg

En sport för alla

Effektiv konditions- och styrketräning med våra välbyggda roddmaskiner. Förutom att bygga en hel del muskler är roddmaskinen ett utmärkt redskap för att ta hand om dina leder och öka din rörelseförmåga.

Det finns flera anledningar att träna rodd. Inför ett världsmästerskap, som en del i återhämtning och rehabilitering, behandling av diabetes, för att hålla sig i form, kamratskap, ja, listan är lång. Vi hör ständigt människor som säger sig inte bara uppnått sina mål, men till och med överträffat dem. Rodd har ingen ålder och fungerar fint för barn, 100 åringar och alla där emellan. Oavsett dina mål och erfarenheter har rodden något för dig.

RowErg - en maskin på två höjder

Concept2s RowErg finns sedan 2021 tillgänglig med antingen standard eller högre ben (Tall). Standardbenen har en höjd på 36 cm mätt från sitsen till golvet och de högre benen har en höjd på 51 cm. De högre benen ersätter Model E, som inte längre tillverkas. En högre modell passar dig som prioriterar bekvämligheten och utseendet på en högre rodd. En högre modell gör det också lättare att komma av och på för dig som har begränsad rörelseförmåga. Oavsett vilken modell du väljer får du garanterat ut samma effektiva träning.

Våra RowErgs