Golv

Våra golvlösningar

Golv till alla ytor

Om du är en person som älskar att träna och hålla dig i form, så vet du att ett bra golv är A och O för att kunna prestera på topp. Därför erbjuder vi högkvalitativa gymgolv och konsträs som passar dina behov, oavsett om du tränar på ett gym eller hemma.

Våra gymgolv är tillverkade av slitstarkt material och är speciellt utformade för att klara av tung belastning och hårda träningspass. De är också mjuka och bekväma att träna på, vilket gör att du kan fokusera på din träning utan att oroa dig för skador. Och med våra enkla monteringssystem kan du snabbt och enkelt få ett professionellt gymgolv i ditt hem.

Våra konsträs är också av hög kvalitet och är perfekta för att skapa en professionell träningsmiljö hemma. De är lätta att underhålla och kan användas året runt, oavsett väder. Konstrsg är idealiska för olika typer av träningsövningar, såsom yoga, pilates, gyrotonic och många andra.

Så om du vill ha det bästa golv för din träning, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta det perfekta golv för dina behov.