Bikeerg

Möt det senaste tillskottet i Erg-familjen

Concept2s BikErg har precis som sina syskon ett svänghjul som med luftmotstånd skapar en behaglig känsla. Inte nog med det är BikeErg även utrustad med en koppling som gör att hjulet fortsätter spinna även när du slutar trampa – precis som en vanlig cykel.

BikeErg anpassar sig efter den kraft du har i tramporna vilket gör att du kontrollerar din ansträngning och motstånd under hela passet. Med dampern kan du snabbt och enkelt justera luftintaget till svänghjulet för att ändra känslan i tramporna. Genom att öppna spjället och släppa in mer luft får du känslan av att ha växlat upp till en högre växel. Stäng spjället och du får känslan av att ha växlat ner.

Performance monitorn ger dig feedback under hela ditt pass och du kan enkelt välja mellan att skapa egna träningspass eller välja bland förinställda. Du kan jämföra dina tidigare resultat och följa dina framsteg direkt i monitorn. Oavsett om du är ute efter att förbättra din kondition eller om du satsar inför Tour De France så är BikeErgen maskinen som kommer hjälpa dig nå dina mål.

Våra BikeErgs